Over de app

Waarom GIPPO?

Het inzetten van echt geld op voetbalwedstrijden draait vooral om een financiële spanning. Met GIPPO willen we het voorspellen van voetbalwedstrijden leuk, gratis en toegankelijk maken. We zien namelijk veel kansen om het inzetten leuker te maken, zelfs zonder het spelen met echt geld.

GIPPO legt de focus op een competitieve spanning. Je speelt niet voor jezelf tegen je eigen portemonnee: je gaat namelijk de strijd aan met je vrienden en andere tegenstanders binnen jouw niveau. In GIPPO draait het dus niet om persoonlijke winst, maar juist het winnen van status, rang en bragging rights bij je vrienden.

Optimale gebruikerservaring

We voorzien GIPPO van verschillende middelen om het voorspellen van wedstrijden makkelijk te maken. Dat doen we door allerlei statistieken en functies beschikbaar te maken binnen de app. Denk aan competitiestanden, recente uitslagen en live statistieken.

We hebben als doel om GIPPO zo intuïtief mogelijk te maken. Dat doen we door zelf veel te spelen en te luisteren naar de feedback van spelers. Dit levert altijd nieuwe inzichten op waarmee we GIPPO en de gebruiksvriendelijkheid van de app blijven verbeteren.

GIPPO wordt gemaakt door webbureau Linku. Ook op onze werkvloer gaan we wekelijks de strijd aan met elkaar. Als voetballiefhebbers werken we dus met veel plezier aan de app.

Heb je vragen of opmerkingen over GIPPO? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Deze spelers gingen je voor!

‘GIPPO maakt het kijken naar voetbalwedstrijden nog net iets spannender'

Arthur

‘Een leuke app om te spelen, ondanks mijn tegenvallende prestaties’

Geert

‘Inzetten op voetbal leuk gemaakt.’

Koen

‘GIPPO daagt je uit om tijdens een wedstrijd in te grijpen. Dit maakt het inzetten leuk en dynamisch.’

Jules